11DE AVONDMOUNTAINBIKE HERFELINGEN BY NO LIMIT

Ongewone mountainbike-klassieker

Onze jaarlijkse toertocht is geen onbekende meer in mountainbikeland. Geen klassieke rit op zondagvoormiddag maar een stevige avondtocht op vrijdag. Zowel de occasionele als de doorgewinterde biker kunnen zich uitleven op een afwisselend en regelmatig pittig parcours. De tocht kan zowel gereden worden bij daglicht als bij nacht. Dit zorgt voor een extra uitdaging aan de nachtraven onder ons. Nieuw dit jaar is dat de organisatie van deze vanaf deze editie ondersteund wordt door No Limit.

Er zijn weer twee afstanden voorzien van respectievelijk 30 en 50 kilometer. We hebben hierbij zoveel mogelijk rekening gehouden met de bemerkingen van de vorige jaren. We rijden deze keer door het glooiende landschap van Herfelingen, Herne, Tollembeek, Vollezele, Nieuwenhove, Waarbeke, Galmaarden en Oetingen. Dit over een totaal nieuw parcours.

Vertrek is voorzien tussen 18u en 22u op vrijdag 14 juli.

Startplaats: op de weide met feesttent, inschrijvingstent en ruime parking op de weide.

Voor de tocht is een goed zichtbare bepijling voorzien en een bevoorrading waar je de nodige versnaperingen en sportdrank bekomt.

Aan de aankomst is er douchegelegenheid voorzien, alsook een bikewash en een bewaakte bike-stalling tot 24u.

Op het zomerterras kan je nagenieten van een gezellige après-bike. Voor deze editie wordt er dit jaar aan elke deelnemer een GRATIS Chimay van het vat, streek- of speciaalbier of frisdrank aangeboden. Na je inspanning kan nog bekomen op het gezelligste terras van Vlaanderen met verschillende gratis optredens. (zie algemene affiche)

Kostprijs:

  • 6 euro

Hiervoor krijg je:

  • een avondje MTB-plezier
  • een uitgebreide bevoorrading
  • bikewash
  • douchevoorzienning
  • après-bike met gratis Chimay van 't vat, streek- of speciaalbier of frisdrank
  • bewaakte bike-stalling tot 24u
  • sfeerfoto’s op onze site

Veiligheid en repect:

Vergeet je valhelm, verlichting en fluo-vestje niet als je laat vertrekt. Ook vragen we aan elke deelnemer om de wegcode en het milieu te respecteren.

Download hier het inschrijvingsformulier.

Met sportieve groeten,
de kerngroep MTB en het bestuur